In dialoog met talent

Welkom op onze nieuwe webstek en welkom op onze school. Een school waar we graag samen op zoek gaan naar jouw talent. Een school waar elke leerling de kansen krijgt om zowel tijdens de lessen als erbuiten te schitteren. Wij willen een hartelijke school zijn, waar iedereen op zijn manier zich engageert voor zichzelf en voor de anderen. Welkom in een creatieve en bruisende omgeving waarbij leerlingen en leraren samenwerken aan tal van activiteiten en projecten. Samen gaan we in dialoog en zorgen we dat dit jouw school wordt.

Vanaf dit schooljaar organiseert onze school de 2de en de 3de graad van het algemeen secundair onderwijs (ASO). Wij bieden volgende studiegebieden aan : Economie, Humane Wetenschappen, Klassieke Talen en Wetenschappen.
De eerste graad ASO wordt aangeboden in het Lyceum (www.lyceumieper.be).

Reizen 2de graad
4es dinsdag 27/04 -woensdag 28/04
(Sy, Parijs, Amsterdam)
3es dinsdag 27/04